Kā tikt pie bērna (2010) The Switch

IMDB: 6.1

Žanrs

Komēdijas
Drāmas
Romantiskās filmas

Režisori

Josh Gordon, Will Speck

Aktieri

Jason Bateman, Victor Pagan, Jennifer Aniston, Jeff Goldblum, Juliette Lewis, Todd Louiso, Scott Elrod, Patrick Wilson, Rebecca Naomi Jones, Kelli Barrett, Jeremy Mohler, Will Swenson, Edward James Hyland, Caroline Dhavernas, Brian Podnos

Filmas apraksts

Kesija ir gudra, jautra un joprojām neprecējusies sieviete, kas nolemj: ir laiks tikt pie bērniņa. Neskatoties uz sava labākā drauga – jaukā un mazliet neirotiskā Volija - iebildumiem, viņa lūdz palīdzību izskatīgam spermas donoram. Kesija dzīvo ar pārliecību, ka viss noritējis pēc viņas plāna līdz brīdim, kad pēc septiņiem gadiem Volijs beidzot iepazītas ar Kesijas jauko un mazliet neirotisko dēlu.

  • Как зачать ребёнка
  • The Switch
Kā tikt pie bērna - Josh Gordon;Will Speck
© 2010 Miramax Films

Skaties filmas online treileri

Skaties filmas online

  • man patikās un līdzība ar Lopesas filmu maza...
    Adne 23.11.2010. 10:26
  • Ja nepamanīji, tad filma nemaz nebij par to...filmas būtība ir pavisam cita! Filma ļoti jauka un par laimi bez stulbiem starpgadījumiem.Protams, ka saldais gabals kā visi pārējie Anistones veikumi, bet laikam jau tāpēc mums viņa patīk.
    dendijs 20.10.2010. 10:59
  • Kas tagad jauna aktuala problema - ka pusmuza karjeristem tikt pie berniem? Un par to laiz ari tadas filmas ari ara. Ar DZ LO jau tikko bija viena.
    katastrofa 18.10.2010. 17:18